ONDERHOUD

Een haperende of kapotte heftruck, hoogtewerker of minigraver is niet alleen zeer vervelend, maar het kan u ook veel geld kosten omdat uw magazijn of fabriek niet goed functioneert. Laat daarom best uw machinepark regelmatig onderhouden door vaklui. Het team van garage De Soete is gespecialiseerd in het onderhoud van alle mogelijke bouwmachines: heftrucks of vorkliften, hoogtewerkers, minigravers, bestelwagens…

In ons ruime en goed uitgeruste atelier inspecteren en onderhouden wij alle mechanische, elektrische, motorische en hydraulische onderdelen van de machines. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle modellen door en door en weten we waar voor elk model de zwakke plekken zich bevinden.

 

Controle & preventie

Om de veiligheid te blijven garanderen en pannes zoveel mogelijk te voorkomen pleiten we bij Garage De Soete voor een regelmatige check-up en preventief onderhoud van uw heftrucks, graafmachines, bestelwagens, vrachtwagens en hoogtewerkers. Hierbij worden onderdelen indien nodig bijgesteld of gesmeerd, waardoor ze langer meegaan. Onderdelen die bijna volledig versleten zijn worden preventief vervangen vooraleer ze helemaal stuk kunnen gaan.

Omdat defecte machines u veel tijd en geld kunnen kosten, bieden we regelmatige onderhoudsbeurten aan tegen een voordelig tarief. Ook geven we tips mee die u zelf kan toepassen om uw machine te allen tijde in optimale conditie te houden.

contact-img

Wisselstukken voor snelle depanage

Naast een goed uitgerust atelier beschikken we bij garage De Soete ook over een uitgebreid magazijn met wisselstukken in Tielt. Dat stelt ons in staat om u machines zeer snel weer gebruiksklaar te maken in geval van breuk of slijtage van een onderdeel.

We beschikken over wisselstukken van diverse merken.

 

contact-img

Updaten

 Diagnose toestellen