Verhuur

Machines nodig voor een eenmalig project? Garage De Soete is hét adres voor verhuur met advies van machines voor bouw en industrie. In de aanbieding zijn moderne schaarliften en verschillende types hoogtewerkers, heftrucks en minigravers. We verhuren per dag of per week en dat steeds tegen zeer scherpe prijzen.

Onze machines ondergaan steeds een grondig onderhoud en controle vooraleer ze bij u worden afgeleverd. Zo bent u zeker dat u gedurende heel uw project op uw materiaal kunt blijven vertrouwen. Bij aflevering geven we bovendien duidelijke instructies mee: op die manier blijft de veiligheid telkens gegarandeerd.

 

Heftrucks en dergelijke huren? Hoe werkt het?

Iedereen kan huren bij Garage De Soete.

Huren voor langere of kortere periodes? Neem contact op met ons: we bekijken de mogelijkheden!

Onze huurprijs is exclusief BTW, brandstofkosten en transport.

Schaarliften huren

Een schaarlift is in veel gevallen een ideale oplossing voor veilig en comfortabel werken op hoogte. Hebt u de lift niet voortdurend nodig, dan is een schaarlift huren wellicht interessanter dan er één aanschaffen; bovendien hebt u op die manier geen kosten aan onderhoud en opslag van uw schaarlift.

We bieden elektrisch aangedreven schaarliften dat zijn de meest geschikte schaarliften voor zeer veel gangbare toepassingen, zoals dakwerken, gevelwerken, plaatsing van elektriciteitskabels of beveiligingscamera’s, enz. Voor gebruik op ruwer terrein zijn er ook krachtigere schaarliften op diesel: ideaal dus voor gebruik in bijvoorbeeld de woningbouw.

 

Hoogtewerker zelfgetrokken huren

Deze hoogtewerkers bieden dezelfde voordelen als de telescopische. Maar hier kan je de hoogtewerker zelf ophalen waardoor je de transportkosten uitspaart. Heb je geen camionette met trekhaak? Geen probleem, dan brengen wij deze tot bij u.

 

Hoogtewerker telescopisch huren

Telescopische hoogtewerkers huren biedt heel wat voordelen. Ze hebben een rechte uitschuifbare arm en zijn ideaal voor werken waarbij grote afstanden overbrugd moeten worden zonder obstakels tussen de machine en de werkplek. Is er wel een obstakel tussen de hoogtewerker en de werkplek, kies dan voor een hoogtewerker met knikarm: die kan eerst een verticale beweging maken en daarna een horizontale.

 

 

Graafmachines huren

Aan het werk in de tuin of bezig met afbraakwerken? Een graafmachine huren kan u heel wat tijd en lichamelijke klachten besparen!  Ze zijn compact, wendbaar, krachtig en makkelijk in gebruik. Bovendien bieden we ze aan tegen zeer scherpe prijzen!

Wij komen uw graafmachine na afspraak stipt leveren op de gewenste dag en geven een korte introductie voor correct en veilig gebruik.

 

 

Kniklader huren

Aan het werk in de tuin of bezig met afbraakwerken? Een kniklader huren kan u heel wat tijd en lichamelijke klachten besparen!  Hij is compact, wendbaar, krachtig en makkelijk in gebruik. Bovendien bieden we hem aan tegen een zeer scherpe prijs!

Wij komen uw kniklader na afspraak stipt leveren op de gewenste dag en geven een korte introductie voor correct en veilig gebruik.

 

 

Smalle doorgang of gras die u niet wil beschadigen? Dan is deze hoogtewerker de ideale oplossing. Heeft dezelfde voordelen als een telescopische hoogtewerker en is zeer gemakkelijk in gebruik.

 

Hoogtewerker op bestelwagen huren

Misschien is een hoogtewerker op bestelwagen wel de beste oplossing voor u? Deze hoogtewerkers zijn beschikbaar in verschillende types en makkelijk inzetbaar voor iedereen met een rijbewijs type B. Ideaal voor wie meerdere kleinere werken wil combineren dus: snoeien, ramen plaatsen, zonnepanelen monteren…Onze hoogtewerkers op bestelwagen zijn voorzien van steunpoten voor extra stabiliteit, maar als de ondergrond erg zanderig of modderig is, is het toch aangewezen om gebruik te maken van een extra steunplaat.

 

Heftrucks huren

Heftruck of vorklift nodig voor kortere termijn? Bij ons kan u verschillende types heftrucks huren per dag of per week. Er is dus zeker een heftruck ter beschikking die ideaal is voor uw project, en dat voor een zeer democratische prijs.

Wij komen uw heftruck ter plaatse leveren en u krijgt duidelijke instructies voor gebruik. Al onze elektrische heftrucks hebben recente batterijen die volledig opgeladen zijn voor aflevering. Naast de heftrucks zelf verhuren we ook gespecialiseerde voorzetapparatuur zoals klemmen of vorkenspreiders of -rotators.

 

Dumper huren

Aan het werk in de tuin of bezig met afbraakwerken? Een dumper huren kan u heel wat tijd en lichamelijke klachten besparen!  Ze zijn compact, wendbaar, krachtig en makkelijk in gebruik. Bovendien bieden we ze aan tegen zeer scherpe prijzen!

Wij komen uw dumper na afspraak stipt leveren op de gewenste dag en geven een korte introductie voor correct en veilig gebruik.