VERKOOP

Nieuwe machine of wagen nodig voor uw firma of fabriek? Ga dan zeker langs bij Garage De Soete uit Tielt. Wij bieden vrachtwagens en bestelwagens, heftrucks, hoogtewerkers en minigravers in alle vormen en maten en in alle gangbare merken…

Bent u niet zeker welk model of type voor u het meest geschikt is? Ons vierkoppig team kent de machines als hun broekzak en adviseert u met de beste keuze voor uw toepassing (grootte, vermogen, hoogte…) en budget. Kom langs of laat ons een berichtje na via de contactpagina en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

 

Wisselstukken & onderhoud

Een regelmatig onderhoud van uw machinepark – heftrucks, bestelwagens, hoogtewerkers, minigravers en magazijntoestellen – is de sleutel tot een lang leven en tot blijvende goede prestaties. Hiervoor kan u na aankoop uiteraard bij ons terecht. We kennen onze machines als geen ander en dus ook hun sterke zwakke plekken. Onze onderhoudsservice werkt bovendien snel en flexibel zodat u uw toestel snel opnieuw kan inzetten.

Niets is vervelender dan een toestel dat hapert of plots niet meer start wegens een defect onderdeel; en dat begrijpen we bij garage Desoete maar al te goed. Daarom beschikken we over een uitgebreid magazijn met wisselstukken, zodat u snel opnieuw aan het werk kan.

 

Heftrucks kopen

Een heftruck kan u of uw medewerkers heel wat tijd en inspanningen besparen. Maar heftrucks bestaan er in enorm veel maten en vormen, en voor zeer uiteenlopende budgetten. Op benzine, diesel, LPG of elektriciteit, 3 of vier wielen, voor binnen of buiten… Niet zeker wat u nodig heeft? Vertel ons voor welke toepassing u een heftruck wil kopen, en we adviseren u de beste keuze.

Garage De Soete verkoopt heftrucks van alle merken. Ook wisselstukken, zoals vorken, hebben we ruim op voorraad. We komen de heftruck op zeer korte termijn bij u leveren en blijven verder ter beschikking voor wisselstukken en onderhoud.

 

Vrachtwagens en bestelwagens kopen

Op zoek naar een (lichte) vrachtwagen of bestelwagen voor uw zaak? Garage de Soete biedt niet alleen een ruime keuze aan vracht- en bestelwagens, zowel nieuw als tweedehands, maar ook een uitstekende dienst na verkoop. Bij ons vindt u gegarandeerd wat u zoekt, tegen een scherpe prijs en direct leverbaar!

Indien gewenst passen we de vracht- of bestelwagen aan aan uw noden. Extra verlichting, rekken, trekhaak, spoilers, een laadvloer… alles kan.

Niet zeker welke bestelwagen het beste bij u past? Kom langs voor vrijblijvend advies op maat!

 

Hoogtewerkers kopen

Een hoogtewerker kan vaak een welkom alternatief zijn voor tijdrovende steigerbouw. Ook hoogtewerkers zijn er in verschillende merken en maten. Afhankelijk van vermogen, reikhoogte, aantal personen, bereikbaarheid enz. zijn er schaarliften, zelfgetrokken hoogtewerkers, (knik-) telescopische hoogtewerkers, hoogtewerkers op bestelwagen…

Overweegt u de aankoop van een hoogtewerker? Garage De Soete biedt hoogtewerkers aan van diverse merken, net als onderhoud en reserveonderdelen. Een persoonlijke service en advies op maat vinden we hierbij vanzelfsprekend. Onze hoogtewerkers zijn onmiddellijk leverbaar en worden indien gewenst tot bij u getransporteerd. Kom langs en bekijk ons aanbod!

 

Graafmachines kopen

Bij Garage De Soete vindt u naast heftrucks en hoogtewerkers ook graafmachines in alle soorten en maten. In ons uitgebreide assortiment graafmachines. Ze kunnen naast met graafbakken uitgerust worden met sorteerhijsers, maar ook een grondboor of breekhamer.

Graaft u vaak putten, sleuven, terrassen, opritten of kelders uit? Bij De Soete adviseren we u het juiste model van graafmachine met de kracht, wendbaarheid en ergonomie die het beste bij u project passen.

 

Magazijntoestellen kopen

Magazijntoestellen kunnen het werk in uw fabriek of opslagruimte aanzienlijk versnellen en vergemakkelijken. Ook voor de ergonomie en het werkcomfort van uzelf of uw medewerkers doen ze wonderen. Het gaat dan over pallettrucks, stapelaars, reachtrucks, orderpickers, heftrucks enz.

Overweegt u een machine aan te schaffen? Bij Garage De Soete hebt u een ruime keuze tussen verschillende merken, modellen, capaciteiten, batterijen enz. Met behulp van ons deskundig advies vindt u zeker een toestel dat bij uw werkzaamheden past.

 

Balenklem kopen